Desert pandispan cu afine naturale

de AndreeaGiurgea14 in Dulciuri, 20 Iul 2019 | 1703 vizualizari

 

Uneori am chef sa pregatesc ceva, insa de multe ori vreau ceva rapid si cu ingredientele pe care le am in casa. De aceasta data, am pregatit un pandispan cu afine, foaarte usor de facut si chiar distractiv!
Eu am folosit afine pentru ca asta aveam in casa, insa puteti folosi orice alt fruct doriti. Mentionez ca nu a iesit dulce compozitia, ci numai bine. Daca vreti sa fie mai dulce, adaugati mai mult zahar.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua la temperatura camerei
  • 120 g faina
  • 120 g zahar
  • un varf de cutit de sare
  • esenta de vanilie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pandispan cu afine naturale:

Folosind un mixer, bate ouale impreuna cu zaharul si un varf de cutit de sare pana cand acestea isi tripleaza volumul (aproximativ 10 minute). Adauga si esenta de vanilie si amesteca bine

Adauga in compozitie faina cernuta in prealabil, adaugand cate o lingura pe rand si amestecand bine dupa fiecare

Toarna compozitia intr-o tava rotunda tapetata in prealabil cu faina.

Aseaza afinele dupa bunul plac

Se lasa la cuptorul preincalzit la 180 de grade C, timp de aproximativ 30 de minute (pana cand este frumos rumenit, auriu).

Dupa ce s-a copt, se scoate din cuptor si se lasa la temperat. Se pudreaza cu zahar vanilat sau dupa dorinta.

TIPS-URI

1

Ouale sa fie la temperatura camerei

2

Compozitia sa treaca testul degetelor: ia putin mix intre degete - daca nu simti particule de zahar, totul este in regula. In caz contrar, mai mixeaza!

3

Poti folosi orice alt fruct in loc de afine

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pandispan cu afine naturale" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu gris si migdale/ Cipru