Risotto cu ciuperci si carnati proaspeti

de cristeena20 in Mancaruri cu carne, 5 Oct 2016 | 3490 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1.5 cani cu orez pentru risotto
  • 1 ceapa mica
  • 250 gr ciuperci
  • 200 gr carnati proaspeti
  • 1 catel usturoi
  • ulei de masline
  • sare, piper
  • 1 cub de unt
  • parmezan ras
  • 1 pahar vin alb
  • 1 cub knorr de pui sau supa de pui
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Risotto cu ciuperci si carnati proaspeti:

Cand pregatim risotto trebuie sa amestecam mereu pana e fiert si cremos si adaugam treptat supa pe masura ce seaca lichidul .


Initial tocma ceapa marunt si ocalim cu un catel de ustutoi si ulei de masline. Cand capata culoare aduagam carnatul proaspat taiat bucati mici si curatat de pielita. Lasma sa se rumeneasca si sa capete o culoare frumoas aapoi aduagam ciupercile spalate si feliate. Eu am folosit ciuperci albe champignon. Amestecam si lasma sa se inmoaie putin apoi aduagam orezul. Amestecam bine cc 2 minute si turnam vinul. Amestecam din nou pana se evapora putin si punem sare, piper alb macinat si turnam cu polonicul din lichid cat sa treaca putin peste orez si amestecam des, adaugand iar si iar supa fierbinte (trebuie sa fie merue fierbinte) pe masura ce scade pana orezul e fiert si devine cremos. La final aduagam untul si amestecam , apoi parmezanul ras. Punem capacul si servim fierbinte , adaugand deasupra inca putin parmezan ras.Nu uitati un vin bun alaturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto cu ciuperci si carnati proaspeti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Gherca Daniela 1

06.10.2016, 15:39

Rahela Velicu 1

06.10.2016, 21:55

anca_rm 1

07.10.2016, 09:49

o bunatate

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

8241 puncte

mihaelar63

7723 puncte

Lau

Lau 9

5870 puncte

Rocsi

5369 puncte

oanapl

5031 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ficat de pui prajit la tigaie
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui umplut, cu garnitura de cus-cus

de RODIMUR 7

ieri la 22:08

Cornulete din albusuri

de oanapl 6

ieri la 21:59

Saratele cu sos pesto si cascaval

de oanapl 6

ieri la 21:20

RETETA RECOMANDATA
Risotto cu ciuperci, carciofi si aripioare pane