Risotto cu dovlecei si rosii uscate la soare

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 4 Oct 2017 | 1004 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei de masline
  • 100 grame risotto
  • 450 ml supa de legume
  • 6 rosii uscate la soare
  • 20 grame muguri de pin
  • 40 de grame Parmezan
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Risotto cu dovlecei si rosii uscate la soare:

Dovlecelul se taie in jumatate longitudinal, apoi in felii.


Ceapa se toaca, la fel ca rosii uscate la soare.


Se incalzeste uleiul intr-o cratita cu pereti inalti si fund dublu.


Se adauga ceapa si se soteaza pana devine translucida. Se adauga orezul si dovlecelul si se lasa 2 minute, apoi se adauga cate un polonic de supa, amestecand frecvent si asteptand pana cand aproape tot lichidul este absorbit inainte de a mai adauga supa.


Se continua astfel pana cand a fost folosita toata supa.


Intre timp, se prajesc mugurii de pin intr-o tigaie fara ulei, cateva minute, la foc mediu spre mic, pana devin aurii.


Se adauga mugurii de pin in risotto, impreuna cu rosiile uscate la soare si Parmezanul ras. Se amesteca bine, se adauga sare si piper si se acopera cu un capac.


Se lasa 10 minute, acoperit cu capacul, inainte de a se consuma.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto cu dovlecei si rosii uscate la soare" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Gherca Daniela 1

05.10.2017, 18:22

dantes 1

06.10.2017, 13:10

oanapl 1

09.10.2017, 22:11

Bun!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Ina

Ina 7

7730 puncte

Panacris

6719 puncte

lucy2002

5001 puncte

Rocsi

4939 puncte

gaby_duceag

3129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocanita de ciuperci cu pilaf si pipote

de Ancutsa 5

pe 15.08 la 20:08

Unt de arahide de casa

pe 15.08 la 09:58

Desert inghetata rapida caise -cocos

pe 15.08 la 09:50

RETETA RECOMANDATA
Orez prajit cu omleta si legume