Risotto cu legume

de Sylvia in Aperitive / Garnituri, 24 Feb 2010 | 18054 vizualizari

COMENTARII (7)

Sylvia 1

24.02.2010, 20:10

L-am pus la categoria aceasta ca sincer nu stiam ce sa aleg....de post nu e si nu am gasit o rubrica unde sa il pot incadra dar revin ca nu trebuie considerat o garnitura ci un platou in sine

PapaBun 1

24.02.2010, 20:18

Asa e, risotto e un preparat fabulos si, important, meticulos de facut si uneori chiar greu.
Practic, daca stii sa faci risotto bun inseamna ca stii sa gatesti, fiindca timingurile sunt esentiale la risotto. Nu oricine poate sa faca risotto.
Eu am facut aseara unul clasic, de ne-am lins pe degete. Insa am avut mai multe incercari inainte pentru a face 'risotto', si nu o joaca de risotto.
Felicitari!

Teo 1

24.02.2010, 21:09

multumim pentru lectia din bucatarie!

Oana 1

24.02.2010, 21:17

Foarte bine arata

Sylvia 1

24.02.2010, 21:56

Multmesc mut pentru apreceri .
PapaBun ai perfecta dreptate, risotto e un preparat capricios, dureaza putin pana pana te deprinzi cu etapele dar merita . Si eu am dat rateuri la inceput cu el sau imi iesea prea fiert sau nu reuseam sa obtin consistenta aceea cremoasa specifica la risotto dar se invata relativ repede. O sa intru si la tine sa vad daca ai pus reteta ca as vrea sa vad o reteta de risotto facuta de tine multumec pentru aprecieri .

mihaelar63 1

25.02.2010, 08:22

pun reteta la favorite desi imi place mult orezul , n-am facut risotto niciodata .
daca isi da si papa bun girul am incredere ,inseamna ca e ok

Sylvia 1

01.03.2010, 23:34

O sa iti placa sigur

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Risotto cu ciuperci si parmezan