Rulada aperitiv

de diana_k in Aperitive / Garnituri, 2 Apr 2013 | 162008 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blatul de rulada:
  • 5 oua
  • 200ml smantana
  • 4 linguri faina
  • 1/2 gogosar rosu
  • patrunjel verde
  • sare,
  • piper,
  • busuioc
  • oregano
  • umplutura:
  • 2 suluri de branza topita
  • 2 fire carnati cabanos
  • felii se salam uscat crud
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada aperitiv:

Intr-un vas bati putin ouale cu telul, adaugati smantana, faina si condimentele.  Veti obtine o compozitie ca de omleta, destul de subtire.
Turnati compozitia in tava tapetata cu hartie de copt, presarati gogosarul taiat cubulete si pratrunjelul verde. Coaceti la 180 grade C timp de 10 minute, este gata foarte repede.

Daca in timpul coacerii se umfla si deformeaza, nu e nici o problema isi va reveni cand o veti scoate din cuptor.

Rasturnati cu grija blatul pe un prosop curat sau hartie de copt, ungeti rapid cu branza topita, distribuiti salamul si cabanosul, rulati strans cu grija pentru a nu rupe blatul.... eu m-am folosit de tava calda.

Inveliti rulada intr-un prosop curat si dati-o la rece cateva ore.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Rulada aperitiv-0
Rulada aperitiv-1
Rulada aperitiv-2
Rulada aperitiv-3
Rulada aperitiv-4
Rulada aperitiv-5

COMENTARII (38)

Gagarin

Gagarin 1

15.07.2016, 22:58

am facut dupa reteta si au iesit foarte frumoase si gustoase, multumesc mult,
+ ca e foarte usort si rapid de gatit!

kytz

kytz 1

31.12.2016, 14:03

miki_a

miki_a 1

31.12.2016, 17:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!