Rulada aperitiv cu crema de branza si sunca presata

de vio_dreams in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2013 | 16235 vizualizari

 

INGREDIENTE

pentru blat:

  • 250 gr margarina
  • 300 ml lapte
  • 200 gr faina
  • 4 oua
  • sare,piper
  • frunze de patrunjel

pentru umplutura:

  • 300 gr crema de branza cu smantana Delaco
  • 100 gr unt
  • cateva frunze de ceapa verde
  • cateva fire de marar
  • cateva fire de patrunjel
  • sare, piper alb
  • 6-7 felii sunca presata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada aperitiv cu crema de branza si sunca presata:

Punem crema de branza intr-un bol. adaugam patrunjelul, mararul si ceapa verde tocate marunt.


Adaugam untul moale, sarea si piperul si omogenizam.


Se topesc 150 gr margarina intr-o craticioara dam deoparte si adaugam faina. .Se adauga imediat laptele si se amesteca bine pana se omogenizeaza compozitia. Se da deoparte de pe foc si se adauga ouale intregi si putina sare si se mixeaza. Aluatul trebuie sa aiba consistenta unei smanatani care curge.


Turnam aluatul in tava tapetata cu hartie de copt (dimensiuni tava 32*35)


Adaugam pe toata suprafata aluatului frunzulite de patrunjel. Ideea cu patrunjelul am preluat-o din retetarul Dr Oetker.


Dam la cuptoir la foc mediu pana se rumeneste usor pe fund.


Rasturnam cu fundul in sus pe o alta hartie de copt si desprindem cu grija hartia.


Lasam putin sa se racoreasca ( nu foarte mult, doar cat sa nu fie foarte fierbinte) apoi intindem crema de branza pe toata suprafata.


Asezam deasupra feliile de sunca presata.


Rulam strans si dam la frigider pentru cateva ore. Eu am infasurat-o si in folie de aluminiu. Dupa ce s-a intarit bine taiem felii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada aperitiv cu crema de branza si sunca presata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Sidy 1

23.04.2013, 07:00

Da Vio am vazut....doar ideea ai luat-o.Arata tare bine rulada.
A mea o gasesti la mine pe blog, daca vrei :
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2013/04/rulada-aperitiv-cu-branza-albastra-si.html
Te tzuc Vio

sebirizescu 1

03.05.2013, 10:06

violeta1910 1

19.10.2015, 17:45

ce bine arata...vreau si eu....deja salivez ,,,cred ca voi incerca si eu cat de curand.http://vyoleta-vyo.blogspot.ro/

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pizza in forme de briose
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de cașcaval, cu crutoane

de RODIMUR 5

la 14:26

Cartofi împănați cu mușchi și cașcaval, la cuptor

de RODIMUR 5

ieri la 21:54

Rulada bicolora cu dulceata de visine

ieri la 21:34

RETETA RECOMANDATA
Cosulete cu ou