Rulada cu capsuni

de Lau in Dulciuri, 14 Iun 2013 | 1186 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • 1/2 praf de copt
  • esenta de vanilie
  • Crema
  • 150 ml frisca
  • 200 g capsuni
  • Dulceata de capsuni
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu capsuni:

Blat-Mixam albusurile spuma cu un praf de sare,adaugam pe rand galbenusurile,amestecand bine dupa fiecare,faina amestecata cu praful de copt,esenta si amestecam usor cu o lingura,


Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt,dam la cuptorul incazit pana trece testul cu scobitoarea,


Rasturnam blatul pe alta foaie de copt si rulam,lasam sa se raceasca bine,


Crema-mixam frisca dupa care adaugam capsunile taiate in bucati,amestecam(daca dorim putem adauga zahar)


Asamblarea-Desfacem rulada, o ungem cu dulceata de capsuni,adaugam crema si rulam din nou,


Se inveleste in folie alimentara si dam la rece 2 ore,


Am decorat cu ciocolata topita si capsuni

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Lau 1

14.06.2013, 22:09

Alina26 1

14.06.2013, 22:18

foarte buna!!!

Lau 1

15.06.2013, 23:10

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

RETETA RECOMANDATA
Rulada marmorata, cu capsune si frisca