Rulada cu crema la rece

de geobucataras in Prajituri, 5 Mai 2014 | 45010 vizualizari

 

Preferata sotului meu , o fac aproape saptamanal :)

 

INGREDIENTE

  • Pentru o foaie de rulada avem nevoie de :
  • 3 oua
  • 3 linguri zahar
  • 3 faina
  • esenta de rom
  • Crema la rece de la Dr. Oetker cu ce aroma dorim
  • Ulei pentru uns tava si faina pentru tapetat tava
  • Glazura care este tot de la Dr. Oetker
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema la rece:

Separam ouale, batem albusurile cu zaharul si esenta pana devine spuma, iar dupa aceea cu o lingura de lemn incorporam galbenusurile si faina mestecand de sus in jos foarte usor.


Dupa ce am terminat de facut blatul , pregatim tava care o ungem cu ulei si o tapetam cu faina, turnam compozitia pentru blat, ce o dam la cuptorul incins aprox 7-10 min la foc mare, cand e aurie deasupra este gat.


Cand aceasta s-a facut umezim un prosop care nu lasa scame si o asezam pe prosop dupa care o rulam ( prosopul se umezeste ff bine cu apa rece si se stroarce ff bine) , cand s-a racit o desfacem usor si punem crema ( crema se face dupa instructiunile pachetului) si rulam la loc dar fara prosop.In rulada se pot pune si fructe.


Glazura o punem deasupra ; la fel se face dupa instructiunile pachetului. Este foarte usor de preparat!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema la rece" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

MotanLaOale 1

05.05.2014, 23:22

julianna10 1

06.05.2014, 14:55

_Alina_ 1

07.05.2014, 11:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema mascarpone