Rulada cu mere

de dakris in Prajituri, 19 Oct 2012 | 10744 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 6 oua
  • 6 linguri faina
  • 6 linguri zahar
  • 3 linguri ulei
  • 5 g praf de copt
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • Umplutura
  • 6 mere mari
  • 2-3 linguri de zahar (dupa gust)
  • 1 lingura gris
  • 1 lingurita scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu mere:

Ouale se separa. Galbenusurile se freaca cu uleiul si esenta de vanilie si se varsa peste albusurile batute spuma impreuna cu zaharul. Apoi se incorporeaza faina si praful de copt nestins. Se coace 15-20 min la foc mediu intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


Dupa ce se scoate din cuptor, se ruleaza blatul (cu tot cu hartia de copt) si se mentine asa cateva minute dupa care se desface cu grija si se intinde compozitia cu mere calduta. Se ruleaza cu grija inlaturand, totodata, hartia de copt si ajutandu-ne cu aceasta. Se portioneaza dupa ce s-a racit.


Se decoreaza dupa imaginatia fiecaruia.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu mere" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

mirela0911 1

19.10.2012, 21:58

E minunata!

Geanina87 1

14.01.2013, 23:17

grozava

dakris 1

18.01.2013, 19:05

va multumesce pt mesaje!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu mere