Desert rulada cu nuca de cocos si banane

de Ligia Bxl in Dulciuri, 24 Iul 2013 | 65360 vizualizari

 

Reteta o am de la mama mea cea draga,o pup si o iubesc <3

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 200 ml de lapte
  • 50 gr de cacao
  • 5 linguri de zahar
  • 400 gr de biscuiti(picnic)
  • 1 fiola de esenta de rom

Crema:

  • 1 pachet de unt(250 gr)
  • 150 gr nuca de cocos
  • zahar 7-8 linguri
  • + 2 banane
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert rulada cu nuca de cocos si banane:

Blat: Biscuitii se piseaza, apoi se fierbe laptele cu cacao si zaharul. Se ia de pe foc si se adauga fiola de esenta de rom, apoi se amesteca toate cu biscuitii. Se lasa la racit, apoi se intinde compozitia cu biscuiti pe un celofan ca o foaie de placinta.

Crema: Se freaca untul moale cu zaharul pana se topeste si apoi se adauga nuca de cocos.

Se intinde crema pe blatul biscuiti si se se pun bananele intregi. Se ruleaza bine, se infasoara in folie de plastic si se da la rece cateva ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rulada cu nuca de cocos si banane" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Negresa cu cocos si glazura de ciocolata neagra