Rulada cu spanac si rosii uscate la slow cooker Crock-Pot 5,7 L Hinged Lid

de AlexTeacher in Slow Cooker, 11 Iul 2017 | 3018 vizualizari

 

Cine-a zis ca trebuie sa renunti la carne doar pentru ca-i cald afara?

 

INGREDIENTE

  • Piept pui – 1 buc mare (intreg)
  • Usturoi pudra – 1 lingura
  • Rosii uscate – 4 buc
  • Baby spanac – 40 g
  • Oua – 2 buc
  • Apa – 50 ml
  • Ulei de masline – 1 lingura
  • Sare, piper – dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu spanac si rosii uscate la slow cooker Crock-Pot 5,7 L Hinged Lid:

 

  • Bate ouale cu un tel;
  • Adauga sare si piper;
  • Pune o lingura de ulei de masline intr-o tigaie antiaderenta si lasa-l sa se incinga;
  • Trage spanacul la tigaie pana se strange si ramane fara apa;
  • Adauga oul si pregateste o omleta subtire;
  • Las-o sa se raceasca;
  • Desfa pieptul de pui pe jumatate, ca pe o inimioara;
  • Aplica folie alimentara deasupra si bate-l cu un ciocan de carne pentru a-l intinde;
  • Condimenteaza-l bine cu sare si piper pe toate partile;
  • Pune omleta in mijlocul pieptului si adauga rosiile uscate, intregi, deasupra;
  • Ruleaza strans si strange-l in folie alimentara;
  • Lasa-l la frigider pentru cca 2-3 ore pentru a se strange foarte bine;
  • Baga-l in slow cooker-ul Crock-Pot 5 L Hinged lid si adauga 50 ml de apa;
  • Seteaza programul “high” pentru cca 3,5 ore;
  • Se serveste alaturi de cartofi noi baby la cuptor sau orez;
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu spanac si rosii uscate la slow cooker Crock-Pot 5,7 L Hinged Lid" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Varza dulce calita la slow cooker Crock-Pot