Rulada cu spanac si rosii uscate la Crock Pot 5,7 L Hinged Lid

de AlexTeacher in Porc, 11 Iul 2017 | 318 vizualizari

 

Cine-a zis ca trebuie sa renunti la carne doar pentru ca-i cald afara?

 

INGREDIENTE

  • Piept pui – 1 buc mare (intreg)
  • Usturoi pudra – 1 lingura
  • Rosii uscate – 4 buc
  • Baby spanac – 40 g
  • Oua – 2 buc
  • Apa – 50 ml
  • Ulei de masline – 1 lingura
  • Sare, piper – dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu spanac si rosii uscate la Crock Pot 5,7 L Hinged Lid:



  • Bate ouale cu un tel;

  • Adauga sare si piper;

  • Pune o lingura de ulei de masline intr-o tigaie antiaderenta si lasa-l sa se incinga;

  • Trage spanacul la tigaie pana se strange si ramane fara apa;

  • Adauga oul si pregateste o omleta subtire;

  • Las-o sa se raceasca;

  • Desfa pieptul de pui pe jumatate, ca pe o inimioara;

  • Aplica folie alimentara deasupra si bate-l cu un ciocan de carne pentru a-l intinde;

  • Condimenteaza-l bine cu sare si piper pe toate partile;

  • Pune omleta in mijlocul pieptului si adauga rosiile uscate, intregi, deasupra;

  • Ruleaza strans si strange-l in folie alimentara;

  • Lasa-l la frigider pentru cca 2-3 ore pentru a se strange foarte bine;

  • Baga-l in Crock Pot 5 L Hinged lid si adauga 50 ml de apa;

  • Seteaza programul “high” pentru cca 3,5 ore;

  • Se serveste alaturi de cartofi noi baby la cuptor sau orez;

 

TIPS-URI

1

Bate ouale cu un tel;

2

Adauga sare si piper;

3

Pune o lingura de ulei de masline intr-o tigaie antiaderenta si lasa-l sa se incinga;

4

Trage spanacul la tigaie pana se strange si ramane fara apa;

5

Adauga oul si pregateste o omleta subtire;

6

Las-o sa se raceasca;

7

Desfa pieptul de pui pe jumatate, ca pe o inimioara;

8

Aplica folie alimentara deasupra si bate-l cu un ciocan de carne pentru a-l intinde;

9

Condimenteaza-l bine cu sare si piper pe toate partile;

10

Pune omleta in mijlocul pieptului si adauga rosiile uscate, intregi, deasupra;

11

Ruleaza strans si strange-l in folie alimentara;

12

Lasa-l la frigider pentru cca 2-3 ore pentru a se strange foarte bine;

13

Baga-l in Crock Pot 5 L Hinged lid si adauga 50 ml de apa;

14

Seteaza programul “high” pentru cca 3,5 ore;

15

Se serveste alaturi de cartofi noi baby la cuptor sau orez;

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu spanac si rosii uscate la Crock Pot 5,7 L Hinged Lid" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

noiinbucatarie 1

16.07.2017, 09:30

miki_a 1

20.07.2017, 12:42

Waw!!!! Ce poză......!

CofetariiBucatari 1

29.08.2017, 10:39

super!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Rulada din carne de porc