Rulada de carne

de MotanLaOale in Mancaruri cu carne, 1 Ian 2013 | 35377 vizualizari

 

Frumoase si foarte bune au iesit!

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne tocata
  • 1 ceapa
  • 1/2 adrei verde
  • 1/2 ardei rosu
  • 2 felii paine
  • 2 cartofi
  • 3 oua
  • 100 g cascaval
  • 2 legaturi marar
  • sare
  • piper
  • UMPLUTURA
  • 4 oua fierte
  • carnat de casa afumat
  • cascaval pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne:

painea se inmoaie in apa si se stoarce.

Cartofii se curata si se rad, se spala in apa rece si se storc.

Ceapa si ardeii si mararul se curata si se toaca marunt.

Cascavalul se rade.

Se amesteca toate ingredientele ca la chiftele si se potriveste de gust.

Se lasa la frigider 30 minute.

In doua tavi de chec se pune un strat din compazitia de carne, se pun la mijloc ouale in unul si carnati in al doilea si se acopera cu un alt strat de amestec.

Se apasa bine sa fie compact si se introduce in cuptorul incins pentru o ora.

Se scoate si se presara cascaval ras pe deasupra si se mai tine in cuptor pana se rumeneste frumos.

Se scoate din tava cand se raceste.

Se feliaza si se pune pe platouri ca aperitiv.

Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Rulada de carne-0
Rulada de carne-1
Rulada de carne-2
Rulada de carne-3
Rulada de carne-4
Rulada de carne-5
Rulada de carne-6
Rulada de carne-7
Rulada de carne-8
Rulada de carne-9
Rulada de carne-10
Rulada de carne-11
Rulada de carne-12
Rulada de carne-13
Rulada de carne-14

COMENTARII (46)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

04.09.2015, 17:33

Xandrinne

Xandrinne 1

10.01.2017, 22:29

MotanLaOale

MotanLaOale 1

10.01.2017, 23:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!