Rulada de cartofi cu carne

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 28 Sep 2015 | 1343 vizualizari

 

Am vrut sa-ncerc... nu este chiar usor de facut dar rezultatul este bun si surprinzator.

 

INGREDIENTE

Pentru rulada:

  • 550 gr de cartofi
  • 2 oua
  • 40 gr cascaval ras
  • 1 ceapa mica
  • 1 catel de usturoi
  • patrunjel verde
  • sare, piper

Pentru umplutura cu carne:

  • 300 gr carne tocata (vita + porc)
  • 1 ceapa mica
  • 1 catel de usturoi
  • 1/4 ardel rosu
  • 100 ml de apa
  • 2 linguri de bulion de rosii
  • 1 foaie dafin
  • cimbru
  • ulei de masline
  • sare, piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de cartofi cu carne:

Curatati ceapa si usturoiul si le taiati marunt.


Intr-o tigaie puneti la prajit ceapa si usturoiul intr-o lingura de ulei de masline.


Adaugati carnea si ardeiul rosu taiat cubulete.


Gatiti pe foc potrivit cateva minute.


Adaugati bulionul, apa si ierburile.


Condimentati. Gatiti la foc mic 15-20 minute. Scoateti foaia de dafin.


Preparati rulada de cartofi:


Curatam si spalam toate legumele.


Mixati cartofii, ceapa, usturoiul si patrunjelul.


Adaugati ouale, cascavalul, sarea, piperul si amestecati.


Intindeti compozitia obtinuta pe o foaie de copt.


Dati la cuptor la 180° C timp de 25 de minute.


Lasati sa se raceasca un pic si rasturnati pe o alta foaie de copt.


Indepartati prima foaie de copt. Depuneti umplutura si rulati.


Din nou la cuptor timp de 10 minute.


Lasati un pic sa se raceasca inainte de a decupa rulada in portii.


Serviti cald cu o salata verde sau ca aperitiv.


Pofta Buna!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de cartofi cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Andreea Caroline 1

29.09.2015, 09:08

Gherca Daniela 1

29.09.2015, 10:54

Rocsi 1

29.09.2015, 20:38

Cred ca este foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Branza topita