Rulada de ceafa de porc cu carne tocata, pregatita la Crock Pot

de AlexTeacher in Porc, 16 Iul 2015 | 2001 vizualizari

 

Nu stiu daca stiati, dar sunt fan slow cooking. Si daca pot sa fac asta cu minimum de efort si supraveghere, de ce sa nu o fac? Timpul a devenit pentru mine mult prea pretios si uneori chiar nu imi permit sa petrec vremea gatind pentru mine. Gatesc pentru altii, dar mai putin pentru mine.

 

INGREDIENTE

    • Ceafa de porc – cca 1,3 kg
    • Carne tocata (amestec porc+vita) – 400g - 500 g
    • Cimbru – 2 lingurite
    • Piper – ½ lingurita
    • Marar – ½ legatura
    • Patrunjel – ½ legatura
    • Usturoi macinat – 1 lingurita
    • Ceapa – 1 buc
    • Vin rosu - 50 ml
    • Apa – 50 ml
    • Ulei de masline – 1 lingura
    • Sare – dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de ceafa de porc cu carne tocata, pregatita la Crock Pot:



  • Introduceti carnea tocata intr-un bol;




  • Dati ceapa pe razatoare si amestecati-o in carne;




  • Tocati mararul si patrunjelul marunt si amestecati-le si pe acestea in carne;




  • Asezonati bine carnea cu sare, piper, cimbru si usturoi macinat;




  • Cu ajutorul unui cutit, desfaceti bucata de ceafa pe jumatate (pe lungime), acoperiti-o cu un strat de folie de plastic si bateti-o cu un ciocan de carne ca sa o mai subtiati – atentie sa nu o rupeti;




  • Puneti carnea tocata in centrul acesteia, umeziti-va degetele si intindeti-o uniform pe toata suprafata sa;




  • Rulati carnea strans si legati-o din 3cm in 3cm cu papiota culinara;




  • Taiati-o pe jumatate si introduceti ambele bucati in Crock Pot 6 L Saute;




  • Adaugati apa vinul rosu si uleiul de masline peste;




  • Porniti-l pe modul de gatire “low”si timpul de 5 ore;




  • Cu 15 minute inainte de expirarea timpului, asezonati cu sare si piper;




  • Optional, o puteti sota pe plita direct in vasul de Crock Pot pentru a-i conferi o nuanta brun-aurie;


    Pofta buna !





 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de ceafa de porc cu carne tocata, pregatita la Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mirela0911 1

17.07.2015, 12:37

Ce bine arata!

Bya Ralu 1

17.07.2015, 16:20

angib 1

12.08.2015, 02:01

se soteaza inainte sau dupa?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sarmale in foi de vita de vie