Rulada "Diaconta"

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 7 Aug 2010 | 20131 vizualizari

 

E o reteta care mie-mi place tare mult.Denumirea i-au dat-o prietenii de pe un alt site.

 

INGREDIENTE

  • 2 fire ceapa verde
  • 3 oua
  • 300 gr parizer sau sunca
  • 1 borcan ciuperci
  • 300 gr cascaval
  • 3 linguri smantana
  • 3 linguri faina
  • sare,piper,marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada "Diaconta":

Se taie ceapa marunt si se pune la prajit cu ciupercile. Dupa ce s-au prajit putin se pune si sunca sau parizerul taiat cubulete, se pune sare,piper,vegeta,boia si dupa ce se ia de pe foc mararul taiat marunt.


Se lasa sa se raceasca putin, intre timp se bat ouale spuma cu putina sare, se pun 3 linguri de smintina si se bate in continuare,dupa care se adauga faina si apoi ciupercile cu sunca si cascavalul ras.


Se amesteca toate dupa care se pun in tava de chec unsa si tapetata cu faina si se da la cuptor pina cind se rumeneste putin pe deasupra .

Se scoate din tava dupa ce s-a racit.


Dupa preferinta se mai poate pune si ardei rosu sau morcov fiert, sau citeva boabe de mazare pentru aspect.

 

TIPS-URI

1

nu trebuie lasat prea mult la cuptor,chiar daca e moale fiindca se topeste casul,el se va intari cand se raceste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada "Diaconta"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

Patricia Iordache 1

01.07.2014, 01:29

La favorite cu ea!

diaconta 1

01.07.2014, 12:12

Patricia,sa stii ca e foarte buna si eu o fac foarte des.Sigur o sa-ti placa.
Ma amuzam vazand primele retete postate )) ma mir ca nu a ras nimeni de mine

Bya Ralu 1

07.02.2015, 00:03

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8031 puncte

Constelatialeu

7634 puncte

Rocsi

5891 puncte

Lau

Lau 9

5141 puncte

 Merisor

4748 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mix pentru ciocolata calda de casa

de Rocsi 9

ieri la 20:01

Fursecuri glazurate, asortate

de Ancutsa 6

ieri la 14:56

Salau cu gremolata si orez

ieri la 10:21

RETETA RECOMANDATA
Pleurotus pane cu cascaval