Rulouri

de AndreaE in Prajituri, 7 Ian 2014 | 6571 vizualizari

 

INGREDIENTE

Coca :

  • 200 ml apa
  • 50 ml ulei
  • 1 ou
  • 1 lingurita amoniac
  • 3 linguri zahar
  • coaja rasa de lamaie
  • 200 gr faina
  • ulei de prajit

Crema :

  • 1 l lapte
  • 1 cana zahar
  • 4 pachete budinca vanilie
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri:

Coca: se dizolva zaharul in apa , se adauga uleiul. Se pune oul , coaja de lamaie , amoniacul stins in otet si faina. Se face o coca elastica . Se intinde si se ruleaza pe formele de rulouri. Se prajesc in ulei incins.

Crema: se pune pe foc laptele cu zaharul. Cand s-a topit zaharul se adauga praful de budinca. Se amesteca pana se ingroasa . 

Rulourile se umple cu crema, cand s-au mai racit se presara zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (15)

claudiaO 1

08.01.2014, 08:51

bune ...eu le fac cu aluat de fioetaj si le umplu si crema de vanilie si frisca - juma/juma

diaconta 1

08.01.2014, 09:24

Si eu am forme de-astea de cornete,am incercat cu foietaj facut in casa dar s-au cam sfaramat,am sa incerc un aluat cum ai facut tu

laura_n 1

09.01.2014, 16:41

ce mult imi plac

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu crema de vanilie