Rulouri de carne la Crock-Pot

de Constelatialeu in Slow Cooking, 8 Mar 2017 | 420 vizualizari

 

Am zis sa ma rasfat de 8 martie, dupa ce am pedalat pe dealuri m-a apucat si foamea, aveam nevoie de ceva consistent....se stie leoaica-i carnivora, deci ceva cu carnita si un sos caloric.....

 

INGREDIENTE

  • rulouri
  • cca. 750 g carne porc spata
  • cca. 150 g cascaval
  • sare
  • sos ( sos doar pentru o portie)
  • cca. 20 g unt
  • cca. 20 g smantana grasa
  • 3-4 linguri de sos format dupa ce am pus rulourile in crock-pot
  • cca. 30 g parmezan
  • piper verde, negru, rosu, pisat
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de carne la Crock-Pot:

Mai intai, am portionat carnea si am batut-o bine, am presarat sare pe o parte si pe cealalta, apoi am asezat cascaval, am rulat bine si am strans si capetele, apoi am prins cu ajutorul scobitorilor. Rulourile formate le-am rumenit pe o parte si pe alta, in tigaie, cu putin ulei. Le-am scos si asezat in vasul crock-pot-ului, am turnat si uleiul in care am rumenit, apoi am turnat 1/2 cana cu apa. Am asezat capacul si am setat functia high pentru cca. 3 ore. Sosul l-am pregatit cu cateva minute inainte sa pun masa, sa fie fierbinte. Am pus la topit untul, am adaugat smantana, piper macinat, nu foarte mult, ca punem si piper pisat mai mare, amestecam bine, apoi adaugam zeama formata . Apoi adaugam piper pisat mare si la final, parmezanul. Scoatem ruloul din vasul in care a fost gatit, asezam peste el sos din abundenta si mancam cu pofta, asa cum am facut eu. Am devenit dependenta de sosurile astea.....delicios...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de carne la Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

oanapl 1

09.03.2017, 17:44

Ce bine arata! Imi ploua in gura!

kytz 1

10.03.2017, 10:37

N-am pedalat, nu sunt Leu....dar aș servi cu mare poftă așa ceva !

Zamfira 1

10.03.2017, 20:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada cu crema de ness si visine

de Rocsi 9

ieri la 19:30

Pastă de ardei kapia copți și fasole boabe

de RODIMUR 5

ieri la 16:31

 Tortellini cu sunca si sos cremos

pe 18.01 la 18:46

RETETA RECOMANDATA
Desert tort spirala cu crema de cafea si mascarpone