Salam de biscuiti

de gugugh in Prajituri, 21 Oct 2010 | 4809 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr biscuiti populari maruntiti
  • 150 gr zahar
  • 200 gr rahat cu fructe taiat cubulete
  • 150 gr nuca macinata
  • 200 ml apa
  • 100 gr stafide
  • 200 gr unt
  • 3 linguri cacao neagra
  • esenta rom
  • 100 gr nuca cocos optional
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti:

Apa, zaharul si cacaoa se fierb , se adauga rahatul , stafidele (puse in prealabil la macerat in putin alcool la alegere), untul si se amesteca bine.


Dupa cateva clocote se ia de pe foc si se adauga esenta de rom si biscuitii si optional nuca de cocos.


Se amesteca bine de tot pentru ca biscuitii sa absoarba o parte din compozitia lichida.


Se pune compozitia intr.o folie transaprenta si se ruleaza ca un baton de salam. Se da la rece pt cateva ore

 

TIPS-URI

1

nuca se coace putin dar nu f rau sa nu se arda

2

pt un aspect dragut se pudreaza folia transparenta cu nuca de cocos colorat

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

onuta 1

22.10.2010, 13:50

preferatul meu. vin si eu.

Pasiune pentru bucatarie 1

30.10.2010, 19:55

Ligia Bxl 1

27.01.2011, 17:06

tare bun simona

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti