Salam de biscuiti

de RuxyRux in Prajituri, 27 Noi 2010 | 2277 vizualizari

 

Sa va mai spun cat e de bun? O prajitura pe care o iubesc din copilarie...

 

INGREDIENTE

  • doua pachete mari de biscuiti( in jur de 800 gr)
  • rahat 70-80 gr ( sau mai putin)
  • esenta de rom
  • esenta de vanilie
  • cacao, cateva linguri(3-4)
  •  1 pachet si jumatate de unt
  • zahar pudra dupa gust
  • lapte cat cuprinde sa iasa o pasta mai groasa care se poate modela
  • Se mai poate pune
  • nuca,
  • alune,
  • migdale
  • ...fiecare dupa placerea gustului personal.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti:


Se sfarama biscuitii, si se amesteca cu esentele, untul moale la temperatura camerei, zaharul, rahatul, si restul ( nuci, alune, migdale daca dorim), se adauga laptele usor caldut , cacaoa si se face o pasta groasa atat cat sa se poata modela usor, o punem in folie alimentara apoi in folie de aluminiu si facem un sul( sau cate ne ies in functie de forma dorita) de salam. Se da la rece cel putin o ora...si apoi se serveste cu mare placere...


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Ligia Bxl 1

21.02.2011, 12:42

o bunatate

RuxyRux 1

21.02.2011, 12:43

May frumoasa fata tot pe la arhive daaa atat de bun

Ligia Bxl 1

21.02.2011, 12:44

pai ma duc dupa miros bun sa nu pierd nimic

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti cu banane