Salam de biscuiti reteta

de RuxyRux in Prajituri, 27 Noi 2010 | 4087 vizualizari

 

Salam de biscuiti reteta
Sa va mai spun cat e de bun? O prajitura pe care o iubesc din copilarie...

 

INGREDIENTE

  • Salam de biscuiti reteta
  • doua pachete mari de biscuiti( in jur de 800 gr)
  • rahat 70-80 gr ( sau mai putin)
  • esenta de rom
  • esenta de vanilie
  • cacao, cateva linguri(3-4)
  •  1 pachet si jumatate de unt
  • zahar pudra dupa gust
  • lapte cat cuprinde sa iasa o pasta mai groasa care se poate modela
  • Se mai poate pune
  • nuca,
  • alune,
  • migdale
  • ...fiecare dupa placerea gustului personal.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti reteta:

 Salam de biscuiti reteta

 Se sfarama biscuitii, si se amesteca cu esentele, untul moale la temperatura camerei, zaharul, rahatul, si restul ( nuci, alune, migdale daca dorim), se adauga laptele usor caldut , cacaoa si se face o pasta groasa atat cat sa se poata modela usor, o punem in folie alimentara apoi in folie de aluminiu si  facem un sul( sau cate ne ies in functie de forma dorita) de salam. Se da la rece cel putin o ora...si apoi se serveste cu mare placere...

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti reteta" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Ligia Bxl 1

21.02.2011, 12:42

o bunatate

RuxyRux 1

21.02.2011, 12:43

May frumoasa fata tot pe la arhive daaa atat de bun

Ligia Bxl 1

21.02.2011, 12:44

pai ma duc dupa miros bun sa nu pierd nimic

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert nuci umplute