Salam de biscuiti

de adriana_bobu in Dulciuri, 12 Dec 2010 | 6503 vizualizari

 

E un desert bun,rapid si de post.

 

INGREDIENTE

  • 500 g biscuiti 
  • 150 g margarina
  • 100 g stafide
  • 100 g rahat
  • 100 g zahar
  • 2 linguri miere
  • 50 g cacao
  • cativa mieji de la 8-10 nuci
  • o sticluta de esenta rom si una de vanilie
  • 100 ml apa
  • zahar vanilat sau nuca de cocos pentru invelis
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti:

Se pune intr-un ibric (eu am folosit un ceaunel) zaharul si se arde pe foc dupa care se adauga apa si se lasa pana se dizolva adaugand in final margarina. Separat intr-un bol se pun biscuitii sfaramati, rahatul taiat bucatele, stafidele (inmuiate in rom) cacaua, miejii de nuca taiati bucatele mici, esenta de vanilie si in final siropul de zahar in care am dizolvat mierea. Se amesteca bine componentele dupa care se formeaza salamul care se impacheteaza in folie sau celofan(pe care se presara zahar vanilat sau nuca de cocos) Se da la rece cateva ore. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

MotanLaOale 1

13.12.2010, 13:46

adriana_bobu 1

13.12.2010, 22:45

rocsi, motan ...va multumesc

housy 1

14.12.2010, 14:41

numai bun pentru cei ce tin post.....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajiturele "Boabe de cafea"