Salam de biscuiti

de mimmi in Dulciuri, 10 Ian 2011 | 7555 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g biscuiti,
  • 1 pachet unt la temperatura camerei,
  • 1\2 cana zahar,
  • 1 cana lapte,
  • 1/2 cana apa,
  • 3 linguri cacao,
  • esenta rom,
  • cocos pentru décor,
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti:

Rupem biscuitii in bucatele. Fierbem apa, laptele si zaharul la foc mic pana cand se topeste zaharul. Adaugam apoi cacaoa si esenta de rom dupa gust. Le amestecam bine pana se dizolva cacaoa si adaugam untul taiat felii sau cubulete. Lasam siropul pe foc mic pana cand untul e topit.Pe urma turnam siropul peste biscuiti.Framantam cu o lingura de lemn cu grija sa nu rupem biscuitii,pana cand se absoarbe tot siropul. Pe folie de ceolofan intindem o parte din compozitie si dam forma unei casute cu ajutorul mainilor. Pe deasupra presaram cocos.Salamul de biscuitii se pastreaza la rece pana cand este servit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

zorele 1

15.01.2012, 17:09

Acum il fac si eu.

mimmi 1

15.01.2012, 21:44

Zorele te astept cu impresii !
Eleny,de obicei cand il fac se termina repede

yamaha 1

20.11.2013, 17:49

abia astept sa-l prepar

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tort Dobos