Salam de biscuiti

de carmenvlad in Prajituri, 4 Apr 2011 | 4528 vizualizari

 

O alta prajitura din biscuiti.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de unt (200 g )
  • 200 g rahat taiat
  • 300 g biscuiti
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguri esenta rom
  • 150 g zahar
  • 2 oua
  • 50 g ciocolata alba pentru tapetat folia
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti:

Se maruntesc biscuitii si se stropesc cu esenta de rom. Se separa galbenusurile de albusuri. Untul se alifiaza cu zaharul, se adauga unul cate unul galbenusurile, cacao, apoi rahatul taiat bucatele mici. Albusurile se bat spuma cu 2 linguri de zahar si se amesteca cu crema de unt. Se amesteca crema obtinuta cu biscuitii maruntiti. Se omogenizeaza bine compozitia, se tapeteaza o folie alimentara cu ciocolata alba, se pune jumatate din compozitie in mijlocul foii si se ruleaza sub forma de salam. Se da la rece pentru cateva ore si se serveste taiat felii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

deyutzky 1

05.04.2011, 22:56

mamaieelena 1

06.04.2011, 08:50

adry88 1

01.06.2011, 21:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura glazurata