Salam de biscuiti

de mihaelaM in Dulciuri, 17 Apr 2011 | 2870 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g biscuiti populari
  • 1pachet  unt(250g)
  • 1cana zahar
  • 2 cani lapte
  • 3 linguri cacao
  • coaja de lamaie
  • 1fiola esenta de rom
  • cocos pt decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti:

Punem laptele pe foc impreuna cu untul,zaharul si lasam sa dea in fiert.Intre timp rupem biscuitii .


Cand laptele a dat in fiert punem cacaua si amestecam bine dupa care adaugam esenta si biscuitii si amestecam usor pana absoarbe tot laptele,


Lasam compozitia sa se mai raceasca dupa care o modelam ca pe un salam si o impachetam strans intr-o folie alimntara dar nu inainte de a-i da cu cocos pe deasupra,.


Strangem bine si il punem la frigider timp de cateva ore, chiar pana a doua zi.


Daca e nevoie cand il taiem ii mai putem da cu cocos .


POFTA BUNA!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

mihaelaM 1

18.04.2011, 14:55

ina pune de reteta ca e atre buna

mihaelaM 1

18.04.2011, 14:55

fetelor va multumesc din suflet

mihaelaM 1

18.04.2011, 14:56

si le multumesc si celor care m-au vizitat si va pup de nu va vedeti pe toate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu gem