Salam de biscuiti

de mihaelaM in Dulciuri, 17 Apr 2011 | 2735 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g biscuiti populari
  • 1pachet  unt(250g)
  • 1cana zahar
  • 2 cani lapte
  • 3 linguri cacao
  • coaja de lamaie
  • 1fiola esenta de rom
  • cocos pt decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti:

Punem laptele pe foc impreuna cu untul,zaharul si lasam sa dea in fiert.Intre timp rupem biscuitii .

Cand laptele a dat in fiert punem cacaua si amestecam bine dupa care adaugam esenta si biscuitii si amestecam usor pana absoarbe tot laptele,

Lasam compozitia sa se mai raceasca dupa care o modelam  ca pe un salam si o impachetam strans intr-o folie alimntara dar nu inainte de a-i da cu cocos pe deasupra,.

Strangem bine si il punem la frigider timp de cateva ore, chiar pana a doua zi.

Daca e nevoie cand il taiem ii mai putem da cu cocos .

POFTA BUNA!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

mihaelaM 1

18.04.2011, 14:55

ina pune de reteta ca e atre buna

mihaelaM 1

18.04.2011, 14:55

fetelor va multumesc din suflet

mihaelaM 1

18.04.2011, 14:56

si le multumesc si celor care m-au vizitat si va pup de nu va vedeti pe toate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!