Salam de biscuiti

de MotanLaOale in Dulciuri, 19 Apr 2011 | 12056 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g biscuiti
  • 200ml apa
  • 100g zahar
  • 50g unt
  • 200g rahat
  • 50g stafide
  • 100g nuca
  • 50g ciocolata
  • 2 linguri nescafe
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 fiola esenta rom
  • nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti:

Se pune la fiert apa si zaharul pana se topeste zaharul.


Se adauga untul, ciocolata si nesul si se amesteca pana se topesc.


Se iau de pe foc se adauga zaharul vanilat si romul si se lasa la racit.


Biscuitii se maruntesc, se pun intr-un castron si se amesteca cu rahatul taiat, cu nucile maruntite si cu stafidele.


Se toarna peste biscuiti amestecul lichid racit, se amesteca pana la omogenizare si se lasa 30 minute la frigider pentru ca lichidul sa fie absorbit de biscuiti.


Pe o folie alimentara intinsa pe masa se presara nuca de cocos, se pune compozitia, se preseaza si se da forma cilindrica si se ruleaza cat mai strans in folie.


Se pune in frigider pentru cateva ore sau de pe o zi pe alta.


Se scoate din folie si se taie felii.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

MotanLaOale 1

22.06.2014, 20:33

ralu_ca 1

12.11.2015, 12:31

super bun

MotanLaOale 1

12.11.2015, 12:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogosi cu scortisoara

ieri la 20:31

Mini tarte cu crema de vanilie si fructe

ieri la 20:30

Linte cu carnati cabanos

de Ina 7

ieri la 20:25

Placinta cu branza dulce

ieri la 20:23

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti, varianta vegana