Salam de biscuiti

de MIUTA in Dulciuri, 9 Dec 2011 | 3003 vizualizari

 

Daca tot e la moda in luna aceasta salamul de biscuiti m-am hotarat sa postez si eu reteta mea.
Imi cer scuze ca pozele nu sunt prea reusite dar sa stiti ca reteta e foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 500 g biscuiti populari
  • 130 g unt
  • 1/2 cana zahar
  • 50 ml lapte
  • 200 ml apa
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • o fiola esenta de vanilie Dr.Oetker
  • o fiola esenta de rom Dr.Oetker
  • 1,5 lingura cacao
  • 200 gr stafide
  • foi de celofan
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti:

Intai rupem biscuitii foarte marunt.


Fierbem laptele,apa si zaharul pe foc mic pana se topeste zaharul.


Adaugam cacao,zaharul vanilat si esentele.


Amestecam bine si adaugam untul.Lasam pe foc mic pana se topeste untul.


Cand untul este topit turnam compozitia peste biscuitii rupti.Adaugam si stafidele.


Amestecam cu o lingura de lemn,apoi acoperim vasul pentru 20 minute.


Dupa ce s-au imuiat biscuitii rulam compozitia in folie de celofan si dam la rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mirela0911 1

11.12.2011, 14:37

delicios salamul

gaby_duceag 1

11.12.2011, 14:38

da' daca era si ceva carnita...

Sylvia 1

20.12.2011, 21:11

am venit sa vad ce bunatati ai mai facut ! bravo !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti(de post)