Salam de biscuiti reteta

de MIUTA in Dulciuri, 9 Dec 2011 | 5351 vizualizari

 

Salam de biscuiti reteta
Daca tot e la moda in luna aceasta salamul de biscuiti m-am hotarat sa postez si eu reteta mea. Imi cer scuze ca pozele nu sunt prea reusite dar sa stiti ca reteta e foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • Salam de biscuiti reteta
  • 500 g biscuiti populari
  • 130 g unt
  • 1/2 cana zahar
  • 50 ml lapte
  • 200 ml apa
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • o fiola esenta de vanilie Dr.Oetker
  • o fiola esenta de rom Dr.Oetker
  • 1,5 lingura cacao
  • 200 gr stafide
  • foi de celofan
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti reteta:

Salam de biscuiti reteta

Intai rupem biscuitii foarte marunt.

Fierbem laptele,apa si zaharul pe foc mic pana se topeste zaharul.

Adaugam cacao,zaharul vanilat si esentele.

Amestecam bine si adaugam untul.Lasam pe foc mic pana se topeste untul.

Cand untul este topit turnam compozitia peste biscuitii rupti.Adaugam si stafidele.

Amestecam cu o lingura de lemn,apoi acoperim vasul pentru 20 minute.

Dupa ce s-au imuiat biscuitii rulam compozitia in folie de celofan si dam la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti reteta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mirela0911 1

11.12.2011, 14:37

delicios salamul

gaby_duceag 1

11.12.2011, 14:38

da' daca era si ceva carnita...

Sylvia 1

20.12.2011, 21:11

am venit sa vad ce bunatati ai mai facut ! bravo !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiţi, reţetă cu Nutella si rahat