Salam de biscuiti

de luminita20_2006 in Prajituri, 13 Ian 2012 | 3230 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr biscuiti simpli
  • -200 gr zahar
  • -100 gr unt sau margarina
  • -50 gr cacao
  • -50 gr stafida sau nuca
  • -120 gr lapte
  • -rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti:

Biscutii se sfarama cu mana bucati mici, apoi se amesteca cu stafidele imuiate in rom. Intr-un vas punem laptele ~ jumatate din cantitatea totala si zaharul, apoi se pune pe foc sa fiarba cca.1 min. Se adauga untul se lasa sa se topesca si cacaoa amestecata cu restul de lapte. Se dau cateva clocote si apoi se ia de pe foc si se toarna peste biscuiti .


Se amesteca sa se patrunda bine. Pe o folie se pune amestecul se ruleaza starans , se strang capetele si dam la frigider cateva ore.


Se taie felii si se serveste :D





 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

luminita20_2006 1

16.01.2012, 14:24

ms fetelor

Angelina_Elena 1

26.01.2012, 14:19

ce bun este,arata super!

Alinutza80 1

27.02.2012, 21:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Fasole batuta

de xana 5

ieri la 19:23

Aperitiv covridog cu cascaval

de Auras12 1

ieri la 18:07

Sirop din struguri negri

de ancutsa 5

ieri la 16:37

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti