Salam de biscuiti

de elucubratiiculinare in Prajituri, 9 Apr 2012 | 4500 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g rahat,
  • 500 g biscuiți,
  • 1 cană apă,
  • 100 g zahăr,
  • 100 g margarină,
  • 3 linguri cacao,
  • 1-2 lingurițe esență rom,
  • 1 cană nucă tocată.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti:

Se pune apa cu zahărul într-o cratiță pe foc. Se adaugă rahatul tăiat bucățele și amestecăm încontinuu să nu se lipească. Când începe sosul să se îngroașe, se stinge focul și se adaugă margarina. Se amestecă bine până se topește toată margarina. Adăugăm nuca tocată mărunt, biscuiții mărunțiți, cacao și esența de rom. Amestecăm până la omogenizare.


Se lasă să se răcească după care se pune compoziția în două folii, se strâng bine și se dau la rece până a doua zi.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

iri_iri 1

09.04.2012, 21:31

place mult

elucubratiiculinare 1

10.04.2012, 09:26

Multumesc pentru aprecieri
pupici

jolygina 1

14.05.2012, 20:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogosi cu scortisoara

ieri la 20:31

Mini tarte cu crema de vanilie si fructe

ieri la 20:30

Linte cu carnati cabanos

de Ina 7

ieri la 20:25

Placinta cu branza dulce

ieri la 20:23

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu banane si crema de branza