Salam de biscuiti

de Alexandra Elena in Dulciuri, 23 Sep 2012 | 3088 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 ml lapte
  • 1/4 baton de vanilie/ esenta d vanilie
  • esenta de rom
  • 1/4 biscuiti rupti
  • 1/4 pahar miez de nuca
  • 50 g stafide
  • 200 gr de unt
  • 100 g de zahar
  • 2 liguri de cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti:

Se fierbe laptele cu vanilia, dupa care se adauga biscuitii (rupti). Se scot biscuitii intr.un castron si se amesteca cu nuca taiata fin si stafidele.


Separat se freaca untul cu zaharul si cacao pe baie de aburi pana devine o crema bine legata, in aceasta crema se incorporeaza biscuitii cu nuca si stafidele. Adaugam esenta de rom, dupa gust.


Se pune compozitia pe o coala de celofan si se ruleaza pana cand are forma de "salam". Se da la frigider sa se intareasca.



 

TIPS-URI

1

Stafidele se pot pune in apa cu esenta de rom inainte de a fi adaugate in compozitia de biscuiti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

RuxyRux 1

14.05.2013, 20:08

Grozav de delicios! La multi Ani frumosi si sanatosi!

roxana_simona 1

14.05.2013, 23:59

bun

Alexandra Elena 1

15.05.2013, 09:09

va multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti de casa