Salam de biscuiti

de Constelatialeu in Prajituri, 10 Ian 2013 | 36782 vizualizari

 

Eu fac in cantitati "industriale" ca-i familionul mare, voi puteti sa mai reduceti din ele, daca o sa va placa reteta....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg biscuiti populari
  • 1 kg rahat,diverse culori
  • 1 kg zahar
  • 200 g cacao
  • 4 pachete margarina rama
  • 400 ml apa
  • esenta de rom,2-3 dupa gust
  • 300 g stafide
  • 200 g nuca prajita si maruntita
  • 200 g alune de padure prajite si maruntite
  • celofan
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti:

Biscuitii se maruntesc, se taie rahatul in bucatele mai mici, se pun stafidele, nuca si alunele. Toate astea intr-un castron mare.


Apa cu zaharul si cacaua pe foc sa fiarba, in 2-3 clocote, se trage de pe foc, se adauga esenta de rom si margarina, se amesteca pana se topeste margarina. Aceasta crema lichida, ca e inca fierbinte, se toarna peste ingredientele de mai sus si se amesteca pana toata crema intra in biscuiti ca sa poata fi modelata ca un salam. Pe foaie de ceolofan intinsa se pune din compozitia mai sus mentionata si se ruleaza formandu-se un ''salam''.


Se lasa la rece si se taie felii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (41)

Panacris 1

22.03.2014, 14:54

Se pare că am concurență la cantitățile industriale ) Super bun salamul

Constelatialeu 1

22.03.2014, 15:12

Cris ai venit sa vezi bomba ucigasa?

Adele 1

10.12.2014, 16:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salam de Biscuiti (fara unt)