Salam de biscuiti

de Bianca20 in Dulciuri, 13 Apr 2013 | 5793 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g. biscuiti;
  • 150 g. margarina;
  • 225 ml. apa;
  • 100 g. zahar;
  • 100 g. alune;
  • 4 linguri cacao;
  • o lingura esenta de vanilie;
  • zeama de lamaie;
  • nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti:

Zaharul se freaca cu margarina pana se topeste.Se adauga cacaoa si se mesteca pana se incorporeaza in spuma rezultata.Se pune esenta de vanilie si 5 linguri de zeama de lamaie.Se adauga 50 ml. apa si se amesteca energic.Se pun 100 g. biscuiti maruntiti bine si se mesteca din nou.Acest procedeu se continua pana la terminarea biscuitilor.La urma se adauga alunele maruntite.


Pe o folie se presara nuca de cocos si o lingura de zeama de lamaie.Se da forma dorita compozitiei din biscuiti si se ruleaza in folie.Se da la frigider timp de 30 de minute.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Rocsi 1

13.04.2013, 21:40

Chiar daca am facut de curand iau o bucatica ca e bun bun!

MotanLaOale 1

14.04.2013, 00:07

andreea1050 1

14.04.2013, 15:36

Pare delicios!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti cu arome orientale