Salam de biscuiti

de Alexandra Burz in Prajituri, 24 Feb 2014 | 4911 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg biscuiti simpli
  • 200 ml lapte
  • 400 gr zahar
  • 2 esente rom
  • 200 gr unt
  • o jumatate pachet cacao (50 gr)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti:

Rupeti biscuitii in bucati mici.


Puneti laptele la incalzit, adaugati zaharul, cacaua si romul.


Amestecati pana ce se topeste zaharul.


Adaugati peste biscuiti si amestecati pana la omogenizare.


Adaugati untul moale.


Amestecati.


Impartiti compozitia in 4, puneti pe o bucata de folie alimentara o parte si rulati sub forma de salam.


Legati la capete si dati la rece aproximativ 3-4 ore inainte de servire.

 

TIPS-URI

1

se poate adauga dupa preferinta nuca, stafide sau rahat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Rocsi 1

25.02.2014, 14:46

Imi place mult mult inca din copilarie

Alexandra Burz 1

25.02.2014, 18:04

simsim82 1

25.03.2014, 14:56

O minunatie de prajiturica! Imi aduce aminte de copilarie...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti