Salam de biscuiti

de Laly in Dulciuri, 18 Apr 2010 | 5082 vizualizari

 

O reteta usor de facut si foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg biscuiti simpli
  • 500 gr rahat taiat cubulete
  • 1 litru lapte
  • 1 pachet margarina
  • 6 linguri de caco
  • 12 linguri de zahar
  • 4-5 linguri de visinata
  • visine din visinata
  • miez de nuca taiat marunt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti:

1.Punem biscuitii intr-o tava la cuptor pe care-i vom lasa 10 minute la foc potrivit,pana devin crocanti.La fel procedam si cu miezul de nuca,dupa care le maruntim cu ajutorul unui sucitor.


2.Topim margarina Delma peste care adaugam laptele,zaharul si cacaoa cernuta.Se tine pe foc pana se topeste zaharul.


3.Separat intr-un vas mai adanc rupem biscuitii racoriti si turnam peste ei siropul caldut (nu fierbinte),visinata si fructele,rahatul taiat cubulete si nuca.


4.Amestecam cu atentie pana se incorporeaza tot siropul.


5.Tapetam diferite forme cu folie transparenta peste care punem biscuitii.Dam la frigider pentru 5-6 ore sau de preferat chiar a doua zi.


6.Atentie daca dam si la copii vom scoate visinata si visinele.


POFTA BUNA!!!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Laly 1

27.06.2010, 00:55

Este de la dr Oetker.

nadina73 1

20.08.2010, 00:33

am dat o tura pe la tine si vad ca am sarit din furcudar acuma am recuparat

eleny2010 1

26.03.2011, 13:32

arata super bine. acum notez reteta si eu sa o fac.sper sa imi iasa.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede cu nuca si gem