Salam de biscuiti aromat cu rom de post

de Bucataras Monica in Dulciuri, 16 Mar 2016 | 990 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de biscuiti
  • 250 g margarina
  • 1 esenta rom
  • nuca de cocos
  • 400 ml apa
  • 200 g zahar
  • 5 linguri cacao
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti aromat cu rom de post:

 

Pasul 1: Biscuitii se rup in bucati mici sau se zdrobesc.

Pasul 2: Intr-o oala se incalzeste apa, se adauga margarina taiata bucatele si se lasa la foc mic pana se dizolva. Apoi se  adauga zaharul si se amesteca pana se topeste. Se adauga esenta de rom si amesteca, apoi se lasa sa se racoresca.

Pasul 3: Peste biscuitii zdrobiti se toarna siropul obtinut  si cele 5 linguri de cacao, se amesteca bine si se lasa vreo 15 minute sa se raceasca.

Pasul4: Pe o tava se intinde folie de plastic sau aluminiu(de preferat de plastic), pe care se presara nuca cocos,se toarna compozitia obtinuta si se formeaza ruloul. Se finalizeaza forma si pe deasupra se presara nuca de cocos, se impacheteaza si se ruleaza. Se lasa la frigider si se taie rece.

Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti aromat cu rom de post" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

-Licurici-

-Licurici- 1

17.03.2016, 08:46

Superrr bun!

Camelya

Camelya 1

17.03.2016, 11:25

Foarte bun!

Geanina87

Geanina87 1

18.03.2016, 12:26

buni tare

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec glazurat cu citrice

de Rux 9

Chec glazurat cu...

ieri la 23:23

Supa cu tortellini si fasole verde

Supa cu...

ieri la 22:41

Prajitura Adelina

de mena29 3

Prajitura Adelina

ieri la 22:05