Salam de biscuiti aromat cu rom de post

de Bucataras Monica in Dulciuri, 16 Mar 2016 | 1201 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de biscuiti
  • 250 g margarina
  • 1 esenta rom
  • nuca de cocos
  • 400 ml apa
  • 200 g zahar
  • 5 linguri cacao
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti aromat cu rom de post:


Pasul 1: Biscuitii se rup in bucati mici sau se zdrobesc.


Pasul 2: Intr-o oala se incalzeste apa, se adauga margarina taiata bucatele si se lasa la foc mic pana se dizolva. Apoi se adauga zaharul si se amesteca pana se topeste. Se adauga esenta de rom si amesteca, apoi se lasa sa se racoresca.


Pasul 3: Peste biscuitii zdrobiti se toarna siropul obtinut si cele 5 linguri de cacao, se amesteca bine si se lasa vreo 15 minute sa se raceasca.


Pasul4: Pe o tava se intinde folie de plastic sau aluminiu(de preferat de plastic), pe care se presara nuca cocos,se toarna compozitia obtinuta si se formeaza ruloul. Se finalizeaza forma si pe deasupra se presara nuca de cocos, se impacheteaza si se ruleaza. Se lasa la frigider si se taie rece.


Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti aromat cu rom de post" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

-Licurici- 1

17.03.2016, 08:46

Superrr bun!

Camelya 1

17.03.2016, 11:25

Foarte bun!

Geanina87 1

18.03.2016, 12:26

buni tare

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert salam de biscuiti