Salam de biscuiti cu banane

de anaiordan in Mancaruri de post, 1 Aug 2009 | 11789 vizualizari

 

Este de post :)

 

INGREDIENTE

  • 1kg rahat, eu aici, in grecia, am luat rahat cu migdale/nuci/alune
  • 1kg biscuiti de post, sau 4 pachete de aprox 250g
  • 2 cani apa
  • 1 pachet de margarina vegetala, 250g
  • nuca de cocos
  • 4-6 banane (daca nu intra toate sunt hranitoare oricum :D)
  • 1 pachet cacao, sau cat de multa vreti, eu personal am vrut multa :D
  • daca luati rahat simplu, puteti lua nuci/alune/migdale separat, cam 250g sau stafide (mie nu imi plac..dar sunt aromate)
  • va mai trebuie si folie de plastic pentru ambalat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti cu banane:

Se pune rahatul la topit cu 2 cani de apa, se tine pe foc pana bucatile de rahat se fac mai mici, le mai puteti sfarama si dumneavoastra cu lingura in timp ce mestecati.



Dupa ce s-a topit rahatul se pun biscuitii sfaramati in bucati mai mici, nu e obligatoriu sa puneti tot kilogramul de biscuti..cum credeti ca este de tare sau de moale compozitia, apoi pachetul de margarina si pachetul de cacao, cat de multa doriti. Tot acum se poat adauga si nucile/migdalele/alunele/stafidele.



Acum se taie bucati potrivite de folie de plastic, se presara cu nuca de cocos si se incepe sa se puna compozitie, adaugati banana pe mijlocul compozitiei si apoi rulati.



Dupa ce terminati de facut toate salamurile le lasati la frigider cel putin 6 ore, nu le puneti in congelator pentru ca atunci cand le veti dezgheta vor fi apoase, eu l-am facut seara si l-am servit a doua zi.



Sper sa va placa si pofta buna! :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti cu banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

anaiordan 1

13.10.2009, 17:52

sa ai pofta!

anaiordan 1

14.12.2009, 10:35

da stiu l-am refacut si eu saptamana trecuta dar n-am avut timp de nimic altceva....sper sa pot saptamana asta sa modific pozele am altele mai clare

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Salata de post