Salam de biscuiţi, reţetă cu banane

de Lau in Dulciuri, 21 Dec 2014 | 5211 vizualizari

 

Salam de biscuiţi, reţetă cu banane

 

INGREDIENTE

  • 500 g biscuiti
  • 100 g nuca
  • 100 g zahar
  • 3 linguri cacao
  • esenta de rom
  • 1 lingurita ness
  • 100 g rama mit butter
  • 250 ml lapte
  • Sos de banane
  • 2 banane
  • 50 g unt
  • 100 g zahar
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiţi, reţetă cu banane:

Salam de biscuiţi, reţetă cu banane

Intr-o cratita punem laptele si zaharul, punem pe foc si cand s-a incalzit adaugam untul si lasam pe foc pana ce se topeste untul, cand s-a racit adaugam esenta de rom.

Macinam biscuitii si nuca, adaugam cacao, ness-ul, adaugam treptat laptele caldut amestecand continuu pana ce rezulta o compozitie omogena,

Sosul de banane-intr-o tigaie adaugam zaharul si punem pe foc mic pana ce incepe sa se caramelizeze, adaugam bananele taiate felii, untul si amestecam din cand in cand pana ce se topeste untul, lasam sa se raceasca putin,

Pe o folie alimentara intindem compozitia  intr-un strat subtire,dam la frigider cca 5 min,scoatem de la frigider adaugam sosul de banane si rulam cu ajutorul foliei,

Dam la frigider cateva ore inainte de servire,

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiţi, reţetă cu banane" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiţi, reţetă cu arahide si rom