Salam de biscuiti cu ciocolata si cocos

de Catalinaflorea in Dulciuri, 7 Apr 2015 | 1370 vizualizari

 

Am facut curatenie prin dulapuri si am gasit numai biscuiti de toate formele si toate gusturile :)) A iesit super,chiar mai bun ca atunci cand puneam doar un fel de biscuiti.Am avut biscuiti integrali,simpli gen pettit b,biscuiti italientesti de patiserie cu alune si fructe uscate,biscuiti vanilati si biscuiti cu chipsuri de ciocolata(multi,stiu :)) )

 

INGREDIENTE

  • 500 g biscuiti
  • 250 ml lapte de soia
  • un cubulet de unt
  • 4 lg orzo
  • alune
  • fulgi de cocos
  • ciocolata amaruie
  • optional: un ou mare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti cu ciocolata si cocos:

Se sfarama biscuiti nu foarte marunt. Pe foc se incalzeste laptele cu untul si 2 lg de orzo, optional si oul. In bolul cu biscuiti se adauga alunele si laptele racit si se amesteca bine cu lingura pana devine o pasta lipicioasa (sa nu fie lichida-puteti lasa si jumatati de biscuiti),apoi se rup bucatele maricele de ciocolata si se amesteca din nou.Pe foile de bucatarie se pune jumatate din compozitie si se ruleaza marimea dorita dupa se presara tot cu cocos din abundenta pana se acopera tot.Se ruleaza bine si se da la rece pana a doua zi cand va fi tare si usor de taiat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti cu ciocolata si cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

iri_iri 1

08.04.2015, 12:03

Geanina87 1

08.04.2015, 12:54

bun bun

mirela0911 1

08.04.2015, 15:36

Imi place mult!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

RETETA RECOMANDATA
Tort de ciocolata (reteta video)