Salam de biscuiţi, reţetă cu ciocolata si cocos

de Catalinaflorea in Dulciuri, 7 Apr 2015 | 4405 vizualizari

 

Salam de biscuiţi, reţetă cu ciocolata si cocos
Am facut curatenie prin dulapuri si am gasit numai biscuiti de toate formele si toate gusturile :)) A iesit super,chiar mai bun ca atunci cand puneam doar un fel de biscuiti.Am avut biscuiti integrali,simpli gen pettit b,biscuiti italientesti de patiserie cu alune si fructe uscate,biscuiti vanilati si biscuiti cu chipsuri de ciocolata(multi,stiu :)) )

 

INGREDIENTE

  • 500 g biscuiti
  • 250 ml lapte de soia
  • un cubulet de unt
  • 4 lg orzo
  • alune
  • fulgi de cocos
  • ciocolata amaruie
  • optional: un ou mare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiţi, reţetă cu ciocolata si cocos:

Salam de biscuiţi, reţetă cu ciocolata si cocos

Se sfarama biscuiti nu foarte marunt. Pe foc se incalzeste laptele cu untul si 2 lg de orzo, optional si oul. In bolul cu biscuiti se adauga alunele si laptele racit si se amesteca bine cu lingura pana devine o pasta lipicioasa (sa nu fie lichida-puteti lasa si jumatati de biscuiti),apoi se rup bucatele maricele de ciocolata si se amesteca din nou.Pe foile de bucatarie se pune jumatate din compozitie si se ruleaza marimea dorita dupa se presara tot cu cocos din abundenta pana se acopera tot.Se ruleaza bine si se da la rece pana a doua zi cand va fi tare si usor de taiat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiţi, reţetă cu ciocolata si cocos" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort pascal