SALAM DE BISCUITI CU CREMA DE RICOTTA , COCOS SI GLAZURA DE CARAMEL

de marcelalidia22 in Dulciuri, 26 Sep 2015 | 613 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g biscuiti petit beure
  • 250 g unt
  • 200 g zahar
  • 250 g ricotta
  • 300 g nuca de cocos
  • 2 ling.de cacao
  • Esenta de rom
  • Glazura de caramel de la dr.Oetker
  • Colorant rosu si verde ( cine nu are verde se poate face din galben si albastru )
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA SALAM DE BISCUITI CU CREMA DE RICOTTA , COCOS SI GLAZURA DE CARAMEL:



Se face pasta de biscuiti din biscuitii triturati , 100 g zahar , cacao , esenta de rom si untul si se intinde stratul de pasta de biscuiti pe pelicula transparente .


Apoi se amesteca ricotta cu 100 g zahar . Se imparte in mod egal in 3 farfurii.


Se prepara 100 g nuca de cocos rosie si 100 g de nuca de cocos verde, iar restul de 100 g nuca de cocos trebuie sa ramana alba.


Cele trei culori de nuca de cocos de amesteca cu ricotta cu fiecare cantitate separat , ca sa se obtina ricotta in 3 culori.


Cele trei culori de crema de ricotta se pune peste stratul de pasta de biscuiti in felul urmator cum se vede la foto…rosu , alb , verde.


Apoi se ruleaza incet cu ajutorul peliculei transparente , apoi se ruleaza in forma de de melc si de da la frigider ca sa se intareasca.


Cand este intarita se pune glazura de caramel deasupra si se reda la frigider pana ziua urmatoare cand se poate taia.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "SALAM DE BISCUITI CU CREMA DE RICOTTA , COCOS SI GLAZURA DE CARAMEL" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

-Licurici- 1

27.09.2015, 10:09

Gicuta69 1

28.09.2015, 13:44

MotanLaOale 1

28.09.2015, 23:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri americane cu ciocolata (reteta video)