Salam de biscuiti cu eugenii si nutella

de RuxyRux in Dulciuri, 6 Oct 2016 | 1129 vizualizari

 

Dulcele copilariei pe care il iubesc in orice varianta.....

 

INGREDIENTE

  • 6 eugenii( cate doua in pachetel, deci 12 bucati)
  • 500 gr biscuiti populari
  • 150 gr unt
  • 6 linguri nutella
  • cubulete de rahat fructat
  • vanilie
  • esenta de rom
  • 3 linguri cacao
  • coaja de portocala confiata
  • 500 ml lapte( 2 cani)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti cu eugenii si nutella:

Se pune laptele pe foc la infierbantat, in el vanilia, apoi rahatul, untul si se amesteca pana la topire. Se adauga eugeniile, biscutii intregi, cacaoa, romul, nutella, coaja de portocala confiata si se apasa cu un tel ( cel de pasat) pana se inmoaie totul si se omogenizeaza.


Am pus o folie de aluminiu si peste ea o folie de prospetime si am impartit in doua compozitia ( ne ies doua bucati).


Salamul l-am rulat intai cu folia de prospetime , apoi cu ambele folii suprapuse. L-am pus la rece cateva ore( eu l-am taiat inca putin moale, vezi foto, pentru pofticiosi)... rezultatul.....delicios!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti cu eugenii si nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

RuxyRux 1

08.10.2016, 19:09

Multumesc Daniela...e tareeeeee delicios!

Catalina L 1

08.10.2016, 21:19

ce bun o fi

RuxyRux 1

08.10.2016, 21:24

Multumesc mult Cata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti