Salam de biscuiti cu fulgi de cereale ( de post)

de mihaelar63 in Dulciuri, 15 Dec 2013 | 2537 vizualizari

 

Pofta de dulce este mare , Biscuiti- insuficienti . Asa ca am apelat la un mic ajutor , fulgii de cerealae .

 

INGREDIENTE

  • 300 gr biscuiti
  • 1 margarina Unirea
  • 100 gr zahar brun
  • 1 cana apa
  • 100 gr stafide
  • 100 gr merisoare uscate
  • 100 gr mix fructe confiate
  • 2 linguri coaja portocala confiata
  • 1 esenta rom
  • 4 linguri cacao
  • 4 linguri pesmet
  • 1 cana fulgi de cereale
  • 1 cana miez nuca
  • fulgi nuca cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti cu fulgi de cereale ( de post):

Zaharul si margarina se topesc .


Se adauga apa,cacao, esenta de rom ,si merisoarele,stafidele fructele confiate


Se ia vasul de pe foc . Puneti nuca .


Se amesteca bine se pun biscuitii rupti bucati , fulgi de cereale si pesmetul .


Daca compozitia este moale puneti putin pesmet,daca e prea tare putina apa.


Impartiti compozitia in trei si puneti-o pe folie alimentara dand prin impachetare forma de salam.


Dati salamul de biscuiti la rece .


La servire desprindeti folia si rostogoliti salamul de biscuiti prin fulgi de nuca de cocos ..

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti cu fulgi de cereale ( de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

RuxyRux 1

16.12.2013, 12:26

O minunatie draga mea!

babi5 1

16.12.2013, 12:44

Lavinia 1

16.12.2013, 13:34

delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cremsnit cu biscuiti si banane