Salam de biscuiti cu lapte de cocos

de rodicamaria in Prajituri, 27 Oct 2012 | 3452 vizualizari

 

Dupa o idee "Dulcegarii culinare".

 

INGREDIENTE

  • 350 g biscuiti(Petit Beurre am avut eu)
  • 1 cutie lapte cocos de 250 ml(de la Mega-Image)
  • 125 g unt
  • 80 g zahar(1 plic zahar pudra cu aroma de vanilie de la Dr.Oetker)
  • 45 g ciocolata menaj
  • 200 g fructe confiate(2 cutii de 100 g , gata taiate cubulete,pt.chec,de la Lidl-Belbake-vezi poza)
  • 2 lingurite cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti cu lapte de cocos:

Laptele de cocos,zaharul,untul,ciocolata si cacaua se pun intr-o cratita antiaderenta si se pun la foc mic,amestecand continuu pana untul si ciocolata s-au topit si totul devine un lichid omogen.Nu se fierbe.Se lasa sa se racoreasca.


Biscuitii se rup bucati(nu se macina)se adauga fructele confiate.Se toarna lichidul si se amesteca cu lingura de lemn pana la omogenizare.


Se tapeteaza cu folie alimentara o forma de chec ,se toarna amestecul obtinut se niveleaza,eventual se mai taseaza si se da la rece.

 

TIPS-URI

1

In loc de fructe confiate puteti folosi rahat taiat cubulete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti cu lapte de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

MIUTA 1

27.10.2012, 16:48

Cred ca e tare bun si se simte aroma nucii de cocos

MotanLaOale 1

27.10.2012, 17:56

Rocsi 1

27.10.2012, 20:52

Ce desert bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu brânză şi fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti (reteta video)