Salam de biscuiti cu mallows

de rodicamaria in Dulciuri, 8 Aug 2013 | 2591 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 230 g biscuiti
  • 1 cutie lapte cocos de la Auchan(165 ml )
  • 80 g unt
  • 50 g zahar cu vanilie Dr Oetker
  • 50 g ciocolata menaj
  • 100 g mallows taiate cubulete sau puteti folosi minimallows(de la Lidl)
  • 1 lingura cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti cu mallows:

Biscuitii se rup bucati.


Ciocolata ,zaharul,untul,laptele de cocos si cacaoa se pun pe foc pana se omogenizeaza(ciocolata si untul se topesc , zaharul se dizolva si cacaoa nu mai are cocoloase) dar nu se fierbe. Se lasa deoparte sa se racoreasca. Apoi se toarna peste biscuiti si mallows si se amesteca bine.


Se pune pe o folie alimentara , se face forma de salam si se da la frigider.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti cu mallows" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Rocsi 1

24.09.2013, 11:53

La multi ani

Miha 1

24.09.2013, 22:43

La multi ani!

monik80 1

21.03.2015, 08:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert tarta cu mere si iaurt
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Orangina