Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Salam de biscuiti reteta
Salam de biscuiti reteta
Biscuitii si nucile se rup bucatele.
Rahatul se taie cubulete.
Stafidele se pun intr-un bol, se oparesc cu apa si se tin in apa fierbinte cca 15 min. Apoi se scurg si se stropesc cu esenta rom.
Intr-o craticioara se pune laptele, zaharul si cacaoa. Dupa ce da un clocot, se pun nucile si rahatul si se mentine pe foc inca 2-3 min, la foc redus, obtinandu-se o compozitie cremoasa. Apoi se inlatura de pe foc si pune untul amestecandu-se pana ce acesta se topeste. Se lasa sa se raceasca, moment in care se adauga esenta de rom.
Biscuitii rupti bucatele se pun intr-un castron mare varsandu-se peste ei compozitia racita si amestecandu-se bine, astfel incat toti biscuitii sa fie acoperiti cu cacao.
Se aseaza pe folie alimentara si se da forma unui sul stangand capetele foliei.
Se tine la rece cca 3 ore. La servire, se tavaleste prin nuca de cocos si apoi se taie felii (eu de data asta nu am folosit nuca de cocos).
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult