Salam de biscuiti cu nuca si stafide

de cocolina in Prajituri, 17 Mai 2012 | 5912 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g biscuiti
  • 1 pahar lapte(200 ml)
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguri margarina
  • 5 linguri zahar tos
  • stafide
  • miez de nuca
  • esenta rom
  • nuca cocos
  • 1 plic zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti cu nuca si stafide:

Biscuitii se rup bucati cu mana si se pun intru-un castron. Se adauga 5 linguri zahar, cateva picaturi de esenta rom, 2 linguri bune de cacao, 2 linguri margarina, cateva stafide, miez de nuca taiat marunt, 1 plic zahar vanilat si 1 pahar lapte caldut. Se amesteca cu o lingura toate ingredientele pana se topeste margarina. Pe o folie de ceolofan se presara nuca de cocos si punem compozitia pe folie. Cu ajutorul mainilor dam forma salamului de biscuiti si legam ciolofanul la capete. Se baga la frigider pentru 2-3 ore ca sa se intareasca putin.


POFTA BUNA! E UN DELICIU!!!!!!!!!!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti cu nuca si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Maria68 1

18.05.2012, 10:16

tare bun

MIUTA 1

18.05.2012, 12:53

Sim0na 1

18.05.2012, 22:28

N-am mai facut de mult.. Imi place cum ti-a iesit!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti