Salam de biscuiti cu rahat, nuca si stafide

de gabriela_aysondu in Dulciuri, 27 Noi 2013 | 8091 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g biscuiti petit
  • 400 g rahat
  • 150 g stafide
  • 150 g nuca
  • 250 g zahar
  • 150 g margarina
  • 2 zahar vanilat
  • 1 esenta rom
  • 4 linguri cacao
  • 250 g apa
  • cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti cu rahat, nuca si stafide:

Punem apa cu zaharul tos si zaharul vanilat la fiert .


Cand a dat in clocot adaugam margarina si cacaoa.


Omogenizam bine si cand margarina s-a topit luam de pe foc si punem esenta.


Intr-un castron rupem biscuitii,punem rahatul taiat cubulete mici,stafidele pe care le-am inmuiat in apa calda si nucile prajite.


Peste aceatea punem siropul putin cate putin si amestecam cu grija sa nu se sfarame biscuitii.


Pe o folie alimentara presaram cocos,punem compozitie si rulam salamul.


Dam la frigider cca. 2 ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti cu rahat, nuca si stafide" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Rocsi 1

27.11.2013, 19:22

Ce bun este!

diaconta 1

27.11.2013, 21:24

imi place

ryta 1

12.01.2014, 09:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Cornulete cu nuca de post