Salam de biscuiti (de post)

de Lau in Dulciuri, 17 Mar 2011 | 6851 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g biscuiti
  • 50 g margarina
  • 100 ml apa (depinde de biscuiti)
  • nuca macinata
  • zahar dupa gust
  • esenta de rom
  • nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti (de post):

Se pun apa cu zaharul si margarina pe foc si dupa ce da cateva clocote se da deoparte. Separat se macina biscuiti, dar se lasa cativa ce se rup mai mare. Se amesteca intr-un castron nuca si biscuitii, se toarna lichidele deasupra si se amesteca pana devine cao pasta. Daca ma este nevoie se pune suc din compot sau apa, se adauga esenta si se da forma de salam. Se da 2 ore la frigider, dupa care se taie si se da prin nuca de cocos si zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti (de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

cismaru_nicoleta 1

18.03.2011, 01:09

Cat de buuuun

mimmi 1

19.03.2011, 21:54

Interesant,o sa-l fac si eu !

adry88 1

03.06.2011, 10:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti cu rahat si stafide