Salam de biscuiti de post

de katty in Dulciuri, 28 Ian 2015 | 1740 vizualizari

 

Nu cred ca este cineva caruia sa nu ii placa salamul de biscuiti. Chiar si de post este la fel de bun.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr biscuiti populari
  • 250 ml apa
  • 200 gr zahar
  • 100 gr margarina
  • esenta de rom
  • 2 linguri cacao
  • o mana merisoare confiate
  • o mana stafide
  • zahar pudra pentru ornat
  • 1 plic zahar vanilat bourbon
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti de post:

Sfaramam biscuitii intr-un castron, pastrand si bucati mai maricele.Punem fructele cu 2-3 linguri de apa la microunde pentru 1 minut, apoi le lasam putin la hidratat, amestecand din cand in cand in ele. Punem la foc apa, zaharul, cacaua si margarina si amestecam pana la primul clocot.Stingem focul, adaugam esenta de rom si zaharul vanilat si turnam peste biscuiti. Adaugam fructele si amestecam bine. Punem amestecul pe o hartie de copt si il rulam sub forma de sul. Dam salamul la frigider pentru cateva ore sau peste noapte. Presaram zahar pudra inainte de servire.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

MotanLaOale 1

29.01.2015, 08:46

mirela0911 1

29.01.2015, 21:06

Foarte bun!

Bya Ralu 1

10.02.2015, 15:04

cat de bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Iaurt înghețat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveți în casă!

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Cornulete cu rahat (de post)