Salam de Biscuiti (fara unt)

de Alina26 in Prajituri, 13 Sep 2013 | 10084 vizualizari

 

Pentru ca de mult timp imi era pofta si vroiam sa fac un salam de biscuiti....am facut putina curatenie prin dulapurile de bucatarie...si i-a sa vedeti ce am gasit....si m-am apucat de acest salam de biscuiti.:)

 

INGREDIENTE

  • 250g biscuiti petit beurre
  • 75ml apa
  • 50g zahar
  • 80g nuci
  • 2 lg cacao amara
  • 3 lg dulceata de cirese
  • 2 lg visinata
  • 1 esenta de rom
  • 1 esenta de vanilie
  • 2 lg cocos ras
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de Biscuiti (fara unt):

1.Am fiert apa impreuna cu zaharul,pana s-a topit,iar la sfarsit am adaugat esentele.


2.Am zdrobit biscuitii si nucile,cu robotul si intr-un castron am pus toate ingredientele:cacaoa,dulceata de cirese,visinata,nuca de cocos,biscuiti,nuca,apa indulcita si am amestecat bine.


3.Pe o folie transparenta am pus aceasta compozitie si am format un sul,pe care am mai pus putina nuca de cocos, si l-am strans bine.Am pus la rece cel putin o ora.


Taiati felii si serviti.


Pofta buna!!!


 

TIPS-URI

1

se poate folosi orice fel de dulceata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de Biscuiti (fara unt)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Alexandra Burz 1

26.09.2013, 13:26

Alina26 1

26.09.2013, 15:09

Alina26 1

26.09.2013, 15:09

ms Laura!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti